Профил

Време за мен

Съвременната жена има толкова задължения и отговорности, колкото мъжете не могат дори да си представят! Често поемаме твърде много и става истинско приключение да се справим с всичко. Затова правим грешката да се лишим от личното си време, от часовете, които са си определени само за нас... Стоп! Да, това действа, но до известно време. Всъщност губим много повече, отколкото печелим!
Времето, което прекарваме със самите себе си и посвещаваме на нещата, които обичаме, е не само приятно.

То е крайно необходимо, защото е една от най-сигурните разкрасяващи процедури (щастливата жена е красива), 100% ефикасен енергиен източник и антидепресант.
Колкото и да си ангажирана, осигури си поне няколко часа в седмицата за ТЕБ! Резултатът ще е налице веднага! 
Не е нужно да напускаш работа, да я занемаряваш, да прекъснеш обучението си или да зарежеш гаджето си... Само да включиш себе си в графика!
Излез с приятелките си след работа и дегустирайте коктейли, отиди на пазар без да минаваш тичайки през магазините и да купуваш ненужни неща, направи си подарък или просто се излежавай на слънце няколко часа.
Ако пък се нуждаеш от по-драстични мерки и си подариш цел ден, програмата може изцяло да се запълни с любимите ни маникюр, педикюр, фризьор, козметик и срещи с любими хора. Така ще се съчетаят полезното и приятното, а ти ще си изцяло презаредена.
Понякога всичко това изглежда невъзможно, но ако се организираме и наистина изпитаме ползата от това да бъдем със себе си и да се грижим за нас самите, тогава нещата могат да се подредят. В крайна сметка нито приятелят ти, нито шефът ти, нито пък семейството ти се нуждае от теб 24 часа в денонощието. Ти самата също – нужно е съвсем малко, а всъщност постигаме толкова много!

Още такива статии можете да видите тук http://www.efektna.com/

 

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на efektna

Категории · Архив

рекламирай тук